head_thum
news_banner

Ви го претставуваме PREDATOR G4: Вашето врвно искуство со количка за голф

800.600 (1,16)

Дали барате совршена количка за голф што беспрекорно комбинира моќ, сигурност и луксуз?Не гледајте подалеку од PREDATOR G4.Изработени од цврст јаглероден челик, рамката и структурата на оваа исклучителна количка обезбедуваат неспоредлива издржливост и стабилност, обезбедувајќи непречено и безбедно возење низ кој било терен.

Јадрото на PREDATOR G4 лежи во неговиот напреден погонски систем, кој користи KDS AC мотор со опции за моќност од 5KW или 6,3KW.Оваа врвна технологија обезбедува исклучителни перформанси, овозможувајќи ви да се движите без напор низ теренот за голф со неспоредлива прецизност и ефикасност.

Искусете беспрекорна контрола со контролерот Curtis 400A, формирајќи го оперативниот центар на PREDATOR G4.Овој интуитивен систем ви дава моќ без напор да маневрирате и да управувате со количката со прецизност и леснотија, подобрувајќи го вашето искуство во голфот.

Што се однесува до моќта и издржливоста, PREDATOR G4 ви нуди избор помеѓу батерија со оловна киселина 48v 150AH без одржување или литиумска батерија од 48v/72V 105AH, обезбедувајќи дека вашата количка е секогаш подготвена да ги исполни своите најдобри резултати.Опремен со разновиден AC100-240V полнач, PREDATOR G4 ви дава флексибилност за практично полнење.

Независниот дизајн на суспензијата MacPherson напред и интегрираната задна оска на задната рака обезбедуваат непречено и удобно возење, дури и на предизвикувачки терен.Понатаму, хидрауличниот систем на диск сопирачки на четири тркала и електромагнетниот систем на сопирачка за паркирање обезбедуваат сигурно и безбедно сопирање и паркирање, давајќи ви мир на секој чекор.

Секој детал од PREDATOR G4 е прецизно изработен за извонредно, од цврстите леани алуминиумски педали до бандажите од алуминиумска легура и сертифицираните гуми за патишта кои ги исполнуваат безбедносните барања DOT.Комбинацијата на луксуз, моќ и безбедност го прави PREDATOR G4 врвното искуство со количка за голф за ентузијасти и професионалци.

Подигнете го вашето искуство во голф со PREDATOR G4.Ослободете ја моќта, искусете го луксузот и уживајте во врвното возење.

Слободно контактирајте не за понуда.

https://www.dachivehicle.com/golf-buggy-supplier-golf-car-4-seater-predator-g4-product/

#DACHIAUTOPOWER #GolfCarts #GolfCartIndustry #MacPhersonSuspension #PredatorGolfCarts


Време на објавување: Јан-18-2024 година